skip to Main Content

Tänavune koguduselaager toimus 15. augustil Vainupeal mändide all asuval laagriplatsil.

Laagripäev algas traditsiooniliselt õppetüki tunniga, Piibli uurimine toimus kahes grupis. Samal ajal õppisid lapsed lastetunnis Piibliloo näitel, et Jumala peale saame alati loota ning voolisid plastiliinist selle asja, mida nemad kardavad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seejärel kogunesid gruppides osalejad kokku, et ühiselt laulda, palvetada ja kuulata kosutavat jutlust, mida jagas Rein Käsk. Jutluse teemaks oli „Õnnistused“. Ta kutsus kaasa mõtlema, mis asjad need õnnistused on ja kuidas need meie elus avalduvad. Samuti tõi ta näiteid nii Piiblist kui ka kaasaja inimeste elust, kus esmapilgul näiv ebaõnn või õnnetus on hiljem tundunud hoopis õnnistusena. Sakkeus, kes varem materiaalset jõukust taotles, kohtus Jeesusega ning ei pidanud paljuks kogutud varandus laiali jagada nendele, kellelt see ebaõiglaselt oli ära võetud. Üks endine vang aga rääkis Reinule, et tema jaoks oli parim, mis juhtuda sai vangi minek. Miks? Seal õppis ta Jumalat tundma ja sai oma elule uue suuna.IMG_2465

Pärast ühist lõunapausi suundusime randa, et tunda rõõmu merevaatest, soojast päikesest ja veest. Samuti oli see suurepärane võimalus kaaslastega vestlemiseks.

Õhtupoolikul rääkis Rein Käsk Hispaanias oma kogemustest Hispaanias, kus ta on kohalikus rehabilitatsioonikeskuses vaimulikuna käinud. Mõeldud on see neile, kes soovivad sõltuvusest vabaneda, kasutades selleks Jumala Sõna uurimist ja keskkonnavahetust (Eestist Hispaaniasse sõites). Kuulajad mõtlesid aktiivselt kaasa ja esitasid küsimusi.

IMG_2461

Päev möödus märkamatult ning laagripäeva lõpetasime ühise palvega. Tagasivaates oligi see päev üks suur õnnistus – ilus ilm, kaunis loodus, kosutav jutlus ja kvaliteetaeg kaaskristlaste seltsis. Aitäh, Taevane Isa, selle päeva eest!

Rohkem fotosid vaata siit.

Back To Top