21. november 2016 Novembrikuus olid menüüs falafel, paneeritud kapsas (ehk kapsasnitsel), kartuli-kaalikapüree, kookospiimakaste, korvike marjade ja õunatükkidega, mida kattis hõrk kreem. Jaga Tweet Share Share Email Vaata veel Piiblikool kutsub Tartusse Eestit külastab märtsis Newboldi kolledži süstemaatilise teoloogia vanemõppejõud dr Gunnar Pedersen, kes on praeguseks juba… Suvi on laagrite aeg Suvi on ilus aeg, mil on hea põhjus sõita mõnda Eestimaa kaunisse paika, et osaleda… Taimetoidu kokaklubi
Piiblikool kutsub Tartusse Eestit külastab märtsis Newboldi kolledži süstemaatilise teoloogia vanemõppejõud dr Gunnar Pedersen, kes on praeguseks juba…
Suvi on laagrite aeg Suvi on ilus aeg, mil on hea põhjus sõita mõnda Eestimaa kaunisse paika, et osaleda…