21. november 2016 Novembrikuus olid menüüs falafel, paneeritud kapsas (ehk kapsasnitsel), kartuli-kaalikapüree, kookospiimakaste, korvike marjade ja õunatükkidega, mida kattis hõrk kreem. Jaga Tweet Share Share Email Vaata veel Külalised tulevad Eeloleval hingamispäeval, 13. septembril on Rakveres külas SPA Balti Uniooni esimees David Nõmmik abikaasaga. Kell… Suvi on laagrite aeg Suvi on ilus aeg, mil on hea põhjus sõita mõnda Eestimaa kaunisse paika, et osaleda… Ülestõusmispühad
Külalised tulevad Eeloleval hingamispäeval, 13. septembril on Rakveres külas SPA Balti Uniooni esimees David Nõmmik abikaasaga. Kell…
Suvi on laagrite aeg Suvi on ilus aeg, mil on hea põhjus sõita mõnda Eestimaa kaunisse paika, et osaleda…