skip to Main Content

Meie kiriku praegune helitehnika vajab väljavahetamist, et kõne ja muusika jõuaksid ka edaspidi kõikide kuulajateni. Tehnika uuenduse vajadus kerkis päevakorrale, kuna aastaid kasutatud aparatuur tõrgub nüüd töötamast. Seetõttu plaanime osta uue mikserpuldi ja aktiivkõlarid.

Tehnika uuendamise tulemusel loodame, et kiriku saalis on ka parem helikvaliteet. Samuti saame tänu sellele investeeringule ka edaspidi jumalateenistusi salvestada ja edastada interneti lingi/mälupulga abil neile, kes kohal ei saa viibida.
Sihtotstarbeline helitehnika korjandus on Rakveres 14. veebruaril. Samuti on võimalik teha annetus pangaülekandega, lisades märksõnaks „helitehnika“.

Rakvere adventkoguduse arveldusarve nr:
SEB 10220002675012 (SPA Rakvere Kogudus)
Swedbank 221050988155 (Seitsmenda Päeva Adventistide Rakvere Kogudus)

P.S. Pilt on illustratiivne.

aktiivid mikser

Back To Top