skip to Main Content

Naistepäeva eel, 7. märtsi õhtul, külastasid rakverlased Türi kogudust. Kolme autotäit Rakvere koguduse esindajaid oli vastu võtmas saalitäis nooremaid ja eakamaid kaaskristlasi.

Selline ettevõtmine sai teoks tänu Türi koguduse initsiatiivile ja soovile Rakvere kogudust lähemalt tundma õppida. Sellest lähtuvalt sisustasime ka ühise õhtupooliku. Esmalt laulsime üheskoos ning seejärel oli võimalik naaberlinna esindajatega loetud minutite jooksul lähemalt tutvuda. Helis andis lühikesed märksõnad, millest vestluspartneriga rääkida. Seejärel kuulasime Rakvere neidude esituses laule ning siis jagas vaimulikku sõnumit pastor Toivo Kaasik, kes juhtis tähelepanu eelseisvale ülestõusmispühale. Türi koguduse naispere sai Rakvere meestelt eelseisva naistepäeva puhul ka tulbiõied.

Samuti saime maitsta kõrvalruumi lauale asetatud hõrgutisi, omavahel vabamas vormis suhelda ning kuulata Aare ja Heli Iisraeli-muljeid. Õhtu lõppes ühislauluga.

Ühiselt veedetud tunnid möödusid kiiresti, et Türi kogudusele toreda idee eest!

red-tulips

Back To Top