skip to Main Content

24. oktoobri õhtul toimus Rakveres esimene paaridele mõÜhel-lainel-logo-kiri-sinineeldud loeng diskussiooniga sarjast „Ühel lainel“. Õhtu avas Helis Rosin, tutvustades loengusarja kulgu ja jagades praktilist infot. Esimesel loengul rääkisid Marge ja Allan Randlepp peamistest
valdkondadest ja teguritest, mis mõjutavad paarisuhet. Loenguosa vaheldus aruteluküsimustega, mida paarid omavahel said selgemaks rääkida.

Samuti küsisid Marge ja Allan kohaletulnud paarikümnelt osalejalt, milliste ootustega nad olid tulnud. Vastustena kõlasid näiteks: uudishimu, soov toimivaid nõuandeid saada ning soov saada tarkust, kuidas kaaslasega kokku kasvada.

Ka järgmisel kolmel korral viivad loenguõhtut läbi Marge ja Allan, seejärel antakse teatepulk Rain ja Kaie Siimule. Tegemist on praktikutega, kahe abielupaariga, kes on suhete ja perega seonduvaid mõtteid jaganud viimasel kolmel aastal ka Pereraadio saatesarjas „Üheskoos“ .

„Ühel lainel“ on 7-osalise loengusari, mille eesmärgiks on aidata koos elavatel inimestel üksteist paremini mõista ja elada õnnelikult koos. Järgmine kohtumine on 21. novembril ja siis on teemaks „Tüli kiskumisest“.

Loengusarja Facebook-leht on: www.facebook.com/yhel.lainel

Back To Top