skip to Main Content

 Aga Jeesus kostis neile: „Minu Isa tegutseb tänini ja ka mina tegutsen.” Jh 5:17
kirikupäevad 2015

Ristiusku peetakse sageli “sõnausuks”. Jutlus ja muud verbaalsed väljendid on tundunud olevat läbi sajandite kiriku peamine väljendusviis. Kui süveneda kristluse ajalikku, näeme, et tegelikud muutused kirikus ja ühiskonnas on juhtunud siis, kui kristlaskond on asunud sõnadelt tegudele – sõnadega kooskõlas olevatele tegudele. Neil hetkedel on sündinud tänase hoolekandesüteemi alustalad, ka tänasele haridussüsteemile pandi just neil hetkedel olulised nurgakivid.

Sel aastal on Rakvere kirikupäevade juhtmõtteks “Tegu-Sõna”. Teod ja sõnad peavad käima käsikäes ning Rakvere kogudused tahavad anda oma parima, et rikkalikus nädalakavas oleks kõigile võimalusi leida head kuulamist ning tähendusrikast tegemist.

Rakvere kirikupäevade kavas on esimene Rakvere adventkoguduse korraldatav sündmus 7. detsembril kell 18 Krooni keskuses, kus meie toimekad naised jagavad maitsvaid suupisteid ja 2016. aasta taimetoidu kalendrit. Kõnealune kalender on meie koguduse inimeste initsiatiivil koostatud. Tehes õhtuseid ostusid, tule astu meie laua juurest ka läbi!

kirikupäevad 2015 plakat

Back To Top