21. november 2016 Novembrikuus olid menüüs falafel, paneeritud kapsas (ehk kapsasnitsel), kartuli-kaalikapüree, kookospiimakaste, korvike marjade ja õunatükkidega, mida kattis hõrk kreem. Jaga Tweet Share Share Email Vaata veel Päästeametil külas 12. septembril käisime pärast jumalateenistust oma koguduse noortega Rakvere Päästeametil külas. Tutvusime nende töötingimuste ja masinatega… Kutse emadepäeva jumalateenistusele Tervisekonverents 1. mail Reedel, 1. mail on hea põhjus minna koos lähedaste-tuttavatega Tallinnasse terviseteemalisele konverentsile. Kuulata saab loenguid,…
Päästeametil külas 12. septembril käisime pärast jumalateenistust oma koguduse noortega Rakvere Päästeametil külas. Tutvusime nende töötingimuste ja masinatega…
Tervisekonverents 1. mail Reedel, 1. mail on hea põhjus minna koos lähedaste-tuttavatega Tallinnasse terviseteemalisele konverentsile. Kuulata saab loenguid,…