21. november 2016 Novembrikuus olid menüüs falafel, paneeritud kapsas (ehk kapsasnitsel), kartuli-kaalikapüree, kookospiimakaste, korvike marjade ja õunatükkidega, mida kattis hõrk kreem. Jaga Tweet Share Share Email Vaata veel Külalised Hingamispäeval, 25. veebruaril on meil vabariigi aastapäeva hõnguline jumalateenistus. Külaliskõneleja on Ruslan Karlov (kõneleb vene… Taimetoidu kokaklubi kokkas 14. veebruaril toimus Taimetoidu Kokaklubi teine kogunemine, mille käigus valmistasime neli toitu: hernesupp, soolane kohupiimavorm,… Kutse koolitusel osalemiseks
Külalised Hingamispäeval, 25. veebruaril on meil vabariigi aastapäeva hõnguline jumalateenistus. Külaliskõneleja on Ruslan Karlov (kõneleb vene…
Taimetoidu kokaklubi kokkas 14. veebruaril toimus Taimetoidu Kokaklubi teine kogunemine, mille käigus valmistasime neli toitu: hernesupp, soolane kohupiimavorm,…