4. detsember 2017 Jaga Tweet Share Share Email Vaata veel Kokaklubi kohtumisest Novembrikuus olid menüüs falafel, paneeritud kapsas (ehk kapsasnitsel), kartuli-kaalikapüree, kookospiimakaste, korvike marjade ja õunatükkidega, mida kattis… Kutse toite degusteerima Teist aastat järjest saab Rakvere kirikupäevade raames Selveris taimseid toite degusteerida ja ammutada retseptiideid jõuludeks.… Kokaklubi kokkamine Retseptid leiad siit: Retseptid_mai2016
Kokaklubi kohtumisest Novembrikuus olid menüüs falafel, paneeritud kapsas (ehk kapsasnitsel), kartuli-kaalikapüree, kookospiimakaste, korvike marjade ja õunatükkidega, mida kattis…
Kutse toite degusteerima Teist aastat järjest saab Rakvere kirikupäevade raames Selveris taimseid toite degusteerida ja ammutada retseptiideid jõuludeks.…