skip to Main Content

30. detsembril Rakvere adventkirikus toimuva kontsert-mõtiskluse pealkiri oli inspireeritud Bonzo laulust “Mees ja Jumal”, mis tuleb ka ettekandmisele. “Inspiratsioon pealkirja valimisel tuligi sellest laulust pluss asjaolust, et meie koosseis on ka peamiselt mehine,” kirjeldas Toomas Lukk. Samas tõstis ta esile, et pealkirjast olulisem on teema: kristlase teekond selles maailmas, mille ühest osast – küsimustest ja kõhklustest – ka eelnimetatud laul räägib.

Milline on muusikute kogemus kristlase teekonnast? Mehed möönavad, et sellele küsimusele on lühidalt raske vastata. “Kristlase elus on palju tahke, millest ka meie laulud rääkisid: Jumala leidmine, väärtuste valikud, rõõm, kurbus ja lohutus, nõrkus ja vägi, ettepoole ja tagasi vaatamine… Eelkõige vast iseloomustab seda rahu teadmisest, et Jumal oma armuga suudab meid kõigest läbi viia,” kirjeldab Toomas Lukk.

Loe lisa: https://www.facebook.com/events/1345053538955739/. Sellel lehel saab kuulata ka videosalvestisi.

Back To Top