skip to Main Content

Kuni aasta lõpuni on adventkoguduse e-poes kõigile raamatutele 10-protsendiline allahindlus. Koguduste liidu kirjastustöö juhi Jaanus-Janari Kogermani sõnul ostetakse praegu raamatuid kinkimiseks ja kuna inimesed on erinevad, siis ostetakse ka erinevaid raamatuid. „Kellelegi sobib kingituseks „Tunnistused kogudusele“, kellelegi teisele jälle „Ajastuste igatsus“ või mõni kergema sisuga raamat.“

Lisaks praegusele allahindlusperioodile on koguduse raamatulettidel veel põnevat toimumas: praegu saab veel tellida 2022. aasta jaanuaris trükist tulevat „Suurt võitlust“. „Praegu anname välja kordustrüki sellest samast versioonist, mis meil praegu olemas on,“ rääkis Jaanus-Janari. See raamat jõuab kogudustesse uue aasta jaanuaris. „Edasine plaan on „Suur võitlus“ uuesti eesti keelde tõlkida, korrigeerida muu hulgas varasaematest tõlgetest välja tulnud tõlkeapsud ja vead ning värskendada ka kujundust,“ selgitas Jaanus-Janari. „Uus väljaanne saab plaanide järgi valmis 2023. aasta keskpaigaks. 2023. aasta on üleilmses adventkoguduses „Suure võitluse“ projekti 2.0 aasta, projekti eesmärk on seda raamatut levitada,“ sõnas Jaanus-Janari. Praegu ei saa „Suure võitluse“ uustrükki veel tellida, kuid saab toetada selle väljaandmist toeta.advent.ee keskkonnas. Praeguseks on laekunud pea 750 eurot.

Uuel aastal on veel oodata kahte uut raamatut: „Loomisloo detektiivid 1. Üleujutatud kõrb“ on koomiks teismelistele. „Palvetades hilise vihma pärast“ on ühispalve käsiraamat, mis on mõeldud kasutamiseks kogudustes väikestes gruppides.

Back To Top