skip to Main Content

Reedel, 10. juunil on Rakveres KIRIKUTE ÖÖ, mil pühakodade uksed on pikemalt avatud ja ootavad uudistama. Käesoleva aasta kirikuteöö moto on “Päeval annab Issand käsu oma heldusele ja öösel kostab minu laul temale.” (Ps 42:9).

Kell 19 muusikatund “Muusika ja jumalateenistus”, kus lauldakse üheskoos erinevatel ajastutel koguduses armsaks saanud laule. Samuti on on ainulaadne võimalus uudistada ja proovida ise mängida erinevaid pille, mida adventkoguduses mängiti aastakümneid tagasi ning ka pille, mida praegu kasutatakse.

Kell 20 muusikatund “Muusika ja jumalateenistus”, kus lauldakse üheskoos erinevatel ajastutel koguduses armsaks saanud laule. Samuti on on ainulaadne võimalus uudistada ja proovida ise mängida erinevaid pille, mida adventkoguduses mängiti aastakümneid tagasi ning ka pille, mida praegu kasutatakse.

Kell 19–22 on võimalus tutvuda adventkoguduse kirjanduse väljapanekuga ning lahendada kirikute öö tarbeks loodud viktoriini. Kohal on pastor Toivo Kaasik, kellega saab vestelda, esitada palvesoove, tutvuda koguduse tegemistega ja mõtiskleda.

Üks mandoliiniorkestri mandoliinidest, mis oli kasutusel 70 aastat tagasi.

Back To Top